top of page

Tandblegning

280422503_341167721437756_9009183346199888108_n.jpeg

Få dit flotteste smil frem

Mange tror at tandblegning er dyrt og kun for kendte, men det er bestemt ikke tilfældet hos os. Vi er stolte af at hjælpe helt normale kunder, der ønsker at booste deres selvtillid og smile ekstra stolt. Der er intet bedre ned at få komplimenter for ens flotte tænder!

Det aktive stof i tandblegningsmidler er brintoverilte. Ved en tandblegning oxideres de misfarvninger (f.eks. fra tobak, kaffe, rødvin, sodavand m.m.), der sidder på tandoverfladen, farvekornene bliver spaltet til mindre farvekorn, og dine tænder vil fremstå lysere og hvidere.

Du vil kunne se en betydeligt effekt i langt tid efter behandlingen, men effekten og varigheden afhænger af udgangspunktet og dine vaner som fx kaffe.

Kampagnepris: 800,-

Inden tandblegningen påbegyndes

Inden blegningen af dine tænder påbegyndes, skal dine tænder farvebestemmes. Behandleren vurderer, om dine tænder er velegnet til blegning, og hvilken type der vil give dig det bedste resultat.

Når du og din behandler er blevet enige om en velegnet metode, vil der blive taget et almindeligt foto. Derefter bliver der taget et billede efter endt behandling.

Kampagnepris: 800,-

Taender.jpeg

Efter tandblegningen

Det er vigtigt, at du ikke indtager mad eller drikke, som kan farve tænderne i 48 timer efter blegningen. Dette indebærer især kaffe og rødvin. Du må heller ikke ryge, da røg også misfarver tænderne.

Du må gerne indtage hvide fødevarer såsom ris, pasta, kylling og mælk. Det er vigtigt at overholde disse regler, da blegningen ellers forværres.

bottom of page